Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Kleknout si před lůzou nebude stačit.

 Tucker Carlson show: Pro mnoho z nás je to jeden nejhorších a nejbolestivějích týdnů. Sledovali jsme, jak davy násilných idiotů pálily naše města, znehodnocovaly naše památky, mlátily staré ženy v ulicích, střílely policisty,

rabovaly obchody, ukradly všechno, co bylo v dohledu. Kolik nevinných lidí tato lůza zranila a zabila? Číslo neznáme. Nevíme, jestli se vůbec náš stát z tohoto dokáže vzpamatovat.

Pokud trpíte pro Ameriku, věřte, že nejste sami. Miliony lidí cítí stejnou bolest. Naproti tomu mnoho našich vůdců vaše bolest netrápí. Nevadí jim, že se náš národ za poslední týden proměnil v anarchii. Změnu vítají. Vidí příležitost, jak posílit svoji kontrolu a zvítězit tento rok volby. Nemají zájem mluvit o podrobnostech. Nemají zájem o to, co se vlastně děje na našich ulicích.

 

Ve skutečnosti skrývají tyto podrobnosti a požadují, abyste zapomněli, co jste viděli. Nezapomeňte na to, pamatujte si na každý kousek, protože je to důkaz toho, kým jsou.

Říkají, že hájí spravedlnost a mají cedule: Bez spravedlnosti není mír.

To je to, co se snaží, byste viděli a povzbuzují vás k následování. Jejich jednání nemá  nic společného s občanským právem, jsou to násilníci a zločinci, To nejsou protestující, to jsou násilníci, jak můžete vidět na video ukázkách. V dubnu demokraté v N.J. zatkli ženu za pokus o naplánování protestu proti hlavnímu městu, které nebylo ochotno otevřít po koronaviru malé podniky. Noviny "The New York Times"  o zatčení mlčel, bylo to proto, že s tím souhlasil.... Takto se tyto noviny cíti o nějakém politickém vyjádření. Demokrate pokud nemohou ovládat, jsou ochotni k moci použít gangy zločinců. Zde je jeden z jejich protestujících. NBC ani CNN vám toto video nikdy neukáží. Žádná spravedlnost, žádný mír, jak skandují,  když člověk mučí psa. Jsou to nejhorší lidé v Americe a naši vůdci je nechali dělat, co chtějí.Samozřejmě chtějí víc. Mezi jejich  požadavky je, že zcela přestaneme dotovat policie a zrušíme ji. Což by násilníkům dalovětší sílu. Mohli by si dělat, co chtějí, což by znamenalonikdy nekončící teror pro tebe i tvoji rodinu, řekl Tucker.Druhé největší město v Americe Los Angeles by se bez policie za hodinu proměnilo v město vrahů. A co udělal Mayor města L. A., on se neohradil proti této myšlence, aby policie byla zrušena. On se zůčastnil protestu a před lůzou poklekl, aby jim vyjádřil solidaritu.  "Demokratičtí vůdci jsou ochotni si před demonstraty kleknout", řekl Tucker. "On si klekl. Naši vůdci si klekají před lůzou."Kleknou před někým je aktivistický rituál sebeohrožení, porážky. Najednou mnoho z nich provádí tento rituál, včetně policie po celé zemi. Dav chce vítězství, ale víc než to chce totální ponížení svého nepřítele. Video:Mladá žena v roušce vyběhla ze dveří na ulici, když na ni zavolal mužský hlas:"Pracuji pro "Black lives matter", vylekala se tak, až si položila ruku na prsa.                                   "Je mi líto, že jsem tě vyděsil", omluvil se hlas za kamerou. „Pracuji pro tuto společnost a můj generální ředitel mi řekl, abych dneska vyšel do ulice a donutil tě kleknout si na kolena. Je to kvůli tomu, že jsi běloška a máš bílé privilegium. Pokud si klekne běloh,ukazuje to solidaritu pro naši situaci. Mohla byste se jen, prosím, omluvit za vaši bílou privilage."(Mladá žena poklekla, asi se jí stejně třásla kolena. Jak dotyčný muž za kamerou vypadal, a jestli měl nebo neměl zbranˇ asi nevěděla ani ona.)Protože pokleknutí nestačilo, musela přijít přece ještě omluva:"Snažím se najít správná slova." říkala dívka třesoucím se hlasem.Konec videa.Tucker:Proč klečíme? Klečíme, protože jsme odložili náš odpor. Prosíme o jejich milosrdenství, ale davy zřídka odpustí.Myslíš si, že se dav zajímá? Ne. Američané se vzdávají násilným davům? Protože jim bylo řečeno, že musí. Všechno, co nyní sledujeme, rabování, žhářství, zabíjení má účel. Účelem je nám znovu a znovu připomínat, že musíme ukončit rasismus. Policejní násilí proti afroameričanům. Říká se nám, že se jedná o jedinou největší odvahu v této zemi.Video: 

"Jsem nemocný a unavený z toho, že vidím african american muže a ženy, kteří jsou zabíjeni  a nic s tím nelze udělat."

"Stop killing us," řvou davy.

(Přeskočím kousek jeho řeči, je to moc dlouhé.)

Genocida, není nic horšího než genocida. Děje se to, je to pravda?, ptá se Tucker. Máme pravdivé udaje. "The Washington Post" zpracovával udaje od roku 2015 " Fatal Police schootings v Americe".Roku 2019 bylo policii zabito 1004 lidí. U 802 případů víme rasu. 316 bylo bělochů a 236 african american.Drtivá většina byla vyzbrojena a afroameričtí podezřelí měli mnohem pravděpodobnějí smrtící zbraň než bílí podezřelí. přesto více bílých podezřelých bylo zabito. Celkově bylo v loňském roce v USA celkem přesně 10 případů, podle dohody The Washington Post, ve kterých policie zastřelila neozbrojené africké Američany. Z 320 milionů lidí, je to malé číslo. Ale toto není genocida, není to ani blízko ke genocidě.V roce 2015, kdy byl prezidentem Barack Obama, bylo zabito 38 neozbrojených černochů a 32 neozbrojených bělochů.Vidíme, že minulý rok byl nejlepší rok, kdy nezemřelo mnoho neozbrojených lidí a v žádném případě to není vyvraždˇování černochů.Policejních důstojníků zemřelo v roce 2019: 48.Amerika je rozervaná lží. Bezohlednou a úplnou lží, kterou schválila cynická a manipulativní média a bezohlední politici. Politici, kteří chápou, že rasový spor vyvolává nenávist a oni ji použijí jako cestu k moci, a to i za cenu, kdyby měli zničit celou zemi.

Pokud je vám z toho špatně, jako je mně, tak si na mě vzpomenˇte, až se v Praze bude pořádat demonstrace. Až uvidíte pálit auta a rozbíjet výlohy a vykrádat obchody. Manipulují s vámi, neznáte pravdu. Až vás vyzvou si kleknout, tak si klekněte, víte přece komu vzdáváte hold: the mob, lůza, která se snaží vytvořit vládu jedné strany, a to té jejich. 

 

 

    

Autor: Ivana Lance | čtvrtek 4.6.2020 17:51 | karma článku: 41,04 | přečteno: 2399x
  • Další články autora

Ivana Lance

USA Georgia vs. Česká Republika

Záleží na tom, jestli jste fanoušcci amerického sladkého a studeného čaje nebo českého piva. Po čem raději sáhnete vy?

28.3.2024 v 16:20 | Karma: 25,21 | Přečteno: 590x | Diskuse| Ona

Ivana Lance

Hašteření s učitelem, aneb náš teenager.

Také máte doma svého teenagera? S manželem si ji občas půjčujeme od syna a snachy. Většinou ji vyzvedáváme ze školy. Zdá se, že jsme se po čase stali skutečnými experty v navigaci kolem její nové střední školy.

7.3.2024 v 0:36 | Karma: 19,40 | Přečteno: 739x | Diskuse| Ona

Ivana Lance

Zachráněná?

V pátek odpoledne jsem se velkými prostornými dveřmi vynořila z obchodu. Bylo po třetí hodině a já jsem s ulevou opouštěla pracovní ruch. S radostí jsem vykročila do slunečného odpoledne. Práce je sice fajn,

12.2.2024 v 18:40 | Karma: 21,50 | Přečteno: 604x | Diskuse| Ona

Ivana Lance

Láska je jako duha

Láska má více barev než duha. Od něžného růžového šimrání až po vášnivou červeň, od klidné modré důvěry až po žluté štěstí.

9.1.2024 v 18:34 | Karma: 14,40 | Přečteno: 409x | Diskuse| Ona

Ivana Lance

Předstírám, že jsem: Sibyla.

Nik se vrátil se z kasina nad ránem, ulehl do postele a okamžitě usnul. Přestože jsem byla vzhůru, odolávala jsem pokušení vylézat z postele ve čtyři ráno. Musela jsem si ale na chvíli zdřímnout,

3.1.2024 v 1:01 | Karma: 15,29 | Přečteno: 365x | Diskuse| Ona
  • Nejčtenější

Tři roky vězení. Soud Ferimu potvrdil trest za znásilnění, odvolání zamítl

22. dubna 2024,  aktualizováno  14:47

Městský soud v Praze potvrdil tříletý trest bývalému poslanci Dominiku Ferimu. Za znásilnění a...

Studentky rozrušila přednáška psycholožky, tři dívky skončily v nemocnici

25. dubna 2024  12:40,  aktualizováno  14:38

Na kutnohorské střední škole zasahovali záchranáři kvůli skupině rozrušených studentek. Dívky...

Takhle se mě dotýkal jen gynekolog. Fanynky PSG si stěžují na obtěžování

21. dubna 2024  16:37

Mnoho žen si po úterním fotbalovém utkání mezi PSG a Barcelonou postěžovalo na obtěžování ze strany...

Školu neznaly, myly se v potoce. Živořící děti v Hluboké vysvobodili až strážníci

22. dubna 2024  10:27

Otřesný případ odhalili strážníci z Hluboké nad Vltavou na Českobudějovicku. Při jedné z kontrol...

Prezident Petr Pavel se zranil v obličeji při střelbě ve zbrojovce

19. dubna 2024  15:44

Prezident Petr Pavel se při střelbě na střelnici v uherskobrodské České zbrojovce, kam zavítal...

Podvodník prodával falešné vstupenky na koncerty i sport, naletělo mu 500 lidí

26. dubna 2024  12:50

Falešné vstupenky na kulturní a sportovní akce nabízel na internetu muž z Uherskohradišťska, který...

V kontejneru vzplála stará elektrobaterie, patrně kvůli technické závadě

26. dubna 2024  12:45

Zřejmě závada na staré elektrobaterii způsobila páteční požár kontejneru na skladování...

NATO by Rusy porazilo, Putin má jedinou naději, řekl polský ministr zahraničí

26. dubna 2024  12:04

Rusko by se mělo bát Severoatlantické aliance, protože ho v případě střetu s ní čeká „nevyhnutelná...

Emisní povolenky, jak jsou nastaveny, zadupou náš průmysl do země, řekl Bžoch

26. dubna 2024  5:42,  aktualizováno 

Tématu Green Dealu a jeho možné revize, se věnovali kandidáti pro volby do Evropského parlamentu v...

Akční letáky
Akční letáky

Prohlédněte si akční letáky všech obchodů hezky na jednom místě!

  • Počet článků 394
  • Celková karma 22,04
  • Průměrná čtenost 958x
Listen to the wind,

IT TALKS.

Listen to the silence,

IT SPEAKS.

Listen to your heart,

IT KNOWS.

(Native American Proverb)

 

Seznam rubrik