Chlap, který ji zlomil srdce..., aneb Eva Maria bude mít dva tatínky,

11. 01. 2023 18:42:33
nebylo tomu tak vždycky. Měla maminku, na kterou si, nebýt fotek, už skoro nepamatuje. Tatínek Gabriel o mamince často mluví a ukazuje jí fotky, aby na maminku nikdy nezapomněla. Když jí byly asi tři roky stalo se něco ošklivého..

Gabriel i se svoji sestrou byli tak trochu vychováváni jako "privilegované děti". Rodiče každou neděli chodili do kostela a přes týden tvrdě pracovali, pole a chovná zvířata jistila dostatek peněz na studium pro obě děti, které vozili do bilingvních škol. Hlavně Gabriel byl velice nadaný a vystudoval v angličtině i vysokou školu a měl cestu do světa otevřenou.

Asi se měl rozhodnout a vyrazit do světa, ale místo toho, aby projevil svým rodičům vděčnost, rozhodl se zůstat a ulehčit jim jejich práci a také se oženit. Očekávalo se to od něho, jako správný chlap se ožení a bude mít děti. Když zjistil, že ho jeho manželka fyzicky nepřitahuje, měli už dceru Evu Marii. S manželčinou chlapecky štíhlou postavou, když se s ní seznámil a potom si ji i vzal, se během krátké doby udála změna. Po porodu ji narostla velká prsa, boky se žensky zakulatily, a to bylo něco, s čím se Gabriel nemohl vyrovnat.

Eva Marie už byla skoro tříletá, když se jeho manželka začala ještě více kulatit. Vydělával dost peněz a ona mohla být s malou doma a vyvařovat a jíst...

Gabriel nevěděl komu se s tím svěřit, že ženy, nejenom jeho manželka, ale vůbec ženy ho nepřitahují. Jakmile má v práci trochu času, tak si na počítači vyhledává uplně jiné stránky, pokud se jedná o sex. Dokonce zkouší, jestli by se mohl s někým seznámit, jestli by muže přitahoval... Díky dobré angličtině se může rozletět do celého světa a nezůstávat ve své konzervativní vlasti. Byla to nejdříve hra, velice nebezpečná hra, která se zvrtla, a on se začal cítit jako podvodník.

Bylo to tak nefér předstírat cit, který ke své manželce už dávno necítil a občas si položil otázku, jestli k ní v minulosti vůbec cítil lásku. Styděl se za to, při sexu musel zavírat oči, aby si představoval vedle sebe uplně někoho jiného, než manželčinu velice ženskou postavu. Tvářit se a tvářit se, že je všechno v pořádku, když už dávno nebylo? Nebylo mu ještě ani třicet a měl prožít svůj život ve lži?

Komu se svěřit? Nebylo moc na výběr, rodiče ho určitě vyženou, do jejich spořádaného a křestˇanského života se se svoji jinakou orientací hodit nebude. Přece jenom manželka mu byla nejblíže, nejintimnější člověk, kterého měl. Myslel si, že ho pochopí. Zapomněl, že ženy v jeho zemi si velice ostražitě chrání svůj domácí krb, nedokáží si představit jeho narušení a udělají cokoliv, cokoliv...

Nejdříve bylo spousta pláče, když ji chvějícím hlasem seznámil se svoji sexuální orientací, musel sebrat všechnu odvahu, aby odhalil svoje tajné karty. Nechtěl žít ve lži, myslí si, že se zamiloval... Manželka se snažila pochopit, že nechce odejít k jiné ženě, takže chyba není v ní... Byl to pro ni šok, byla tak ohromena, že dokonce souhlasila s tím, že se Gabriel odstěhuje a každý z nich se bude snažit žít svůj život...

Gabrielovi pár týdnů z manželčina dosahu velice prospěla. Mohl komunikovat s kým chtěl, už konečně mohl plánovat svoji budoucnost, která se před tím zdála tak černá. Sice ho trápila představa, až se bude muset "obnažit" i před svými rodiči. Věřil tomu, že pokud bude i jeho manželka s ním spolupracovat, dokáže rodiče přesvědčit, že rozvod je to nejlepší řešení pro všechny. Měl všechno promyšlené, byl tak trochu puntíčkář, jinak by také nemohl dělat práci, kterou dělá. Detaily byla jeho specialita, v dobré náladě se jednoho odpoledne zastavil v bytě, kde nyní bydlela pouze manželka s malou dcerou. Na schůzce se domluvili, chtěl s ní probrat další společné kroky a také finanční záležitosti.

Jak se cítí žena, jejíž láska byla "zhrzena"? Jak se cítí vedle muže, kterého stále miluje, touží po jeho porozumění a jeho láskyplném pohledu, ale místo něho přijel neosobní "uředník", který přišel udělat vyučtování.

Ano, pochopila, že už nebude mít přístup k jeho penězům, že se s ním bude muset hádat o každou částku, kterou bude chtít ukořistit pro malou i pro sebe.

"Budeš muset jít do práce, na malou budu platit, ale ty si musíš najít zaměstnání. Chci si zařídit svůj život a toto," natáhl ruku a obkreslil půlkruh, jak ukazoval na stěny obýváku v bytě, který ještě nedávno byl jejich společný. "Toto už bude jenom tvůj život. Musíš se spoléhat sama na sebe," doporučil ji tvrdě.

Ztrácela, ztrácela, bylo to jako kdyby ji k srdci přiložil pistoli a stiskl spouštˇ. Ne k hlavě, k srdci... Křičela, ani neví, co křičela...

Gabriel neměl rád hádky, neměl rád křik, kdy se říkají nesmyslná slova, a proto se zvedl se slovy:

"Přijedu zítra a všechno to opět probereme," nečekal na její souhlas, nechal ji tam v bytě křičet na prázdné stěny a vytratil se. Před domem nasedl do svého zaparkovaného auta a rozjel se do nového domova, který miluje, kde má klid. Věřil tomu, že si doma v klidu promyslí jak spolu budou dál komunikovat, nemůžou se hádat, už jenom kvůli dceři se spolu musí domluvit.

Vracela se mu ztracená nálada a pocítil víru, že se jejich situace dostane opět pod kontrolu. Samozřejmě pod jeho kontrolu. Najednou ucítil náraz, nějaké auto prudce narazilo do jeho SUV. Překvapeně se podíval do zrcátka a zděšeně zjistil, že to nebyla náhoda, ten náraz byl umyslný. Poznal manželčino auto. Přidal plyn a chtěl jí ujet, silnice byla rovná a udržovaná, ale ona neměla zábrany, i ona přidala zběsile plyn, nic ji nemohlo zadržet, aby se ho opět nesnažila nabrat. Tak velká bolest byla v jejím srdci, že jedině krev ji mohla smýt. Jedině něčí krev by ji uspokojila...

Druhý náraz v tak velké rychlosti nezvládla, odrazila se od jeho velkého auta a sjela ze silnice, kde hned kousek od silnice byla betonová zedˇ...

Ano, chtěl být volný, ale takovým způsobem ne, takovým způsobem ne... Manželka byla na místě mrtvá, a protože byla jenom pár měsíců opět těhotná, zemřelo s ní i toto tajemství, které mu nestačila nebo nechtěla říct. Miminko se už nikdy nenarodí. Toho dne vyhasly dva životy...

Chlap, který ji zlomil srdce.

Autor: Ivana Lance | středa 11.1.2023 18:42 | karma článku: 16.60 | přečteno: 533x

Další články blogera

Ivana Lance

USA Georgia vs. Česká Republika

Záleží na tom, jestli jste fanoušcci amerického sladkého a studeného čaje nebo českého piva. Po čem raději sáhnete vy?

28.3.2024 v 16:20 | Karma článku: 17.53 | Přečteno: 252 | Diskuse

Ivana Lance

Hašteření s učitelem, aneb náš teenager.

Také máte doma svého teenagera? S manželem si ji občas půjčujeme od syna a snachy. Většinou ji vyzvedáváme ze školy. Zdá se, že jsme se po čase stali skutečnými experty v navigaci kolem její nové střední školy.

7.3.2024 v 0:36 | Karma článku: 18.69 | Přečteno: 618 | Diskuse

Ivana Lance

Zachráněná?

V pátek odpoledne jsem se velkými prostornými dveřmi vynořila z obchodu. Bylo po třetí hodině a já jsem s ulevou opouštěla pracovní ruch. S radostí jsem vykročila do slunečného odpoledne. Práce je sice fajn,

12.2.2024 v 18:40 | Karma článku: 21.32 | Přečteno: 581 | Diskuse

Ivana Lance

Láska je jako duha

Láska má více barev než duha. Od něžného růžového šimrání až po vášnivou červeň, od klidné modré důvěry až po žluté štěstí.

9.1.2024 v 18:34 | Karma článku: 13.86 | Přečteno: 304 | Diskuse

Další články z rubriky Ona

Ivana Lance

USA Georgia vs. Česká Republika

Záleží na tom, jestli jste fanoušcci amerického sladkého a studeného čaje nebo českého piva. Po čem raději sáhnete vy?

28.3.2024 v 16:20 | Karma článku: 17.53 | Přečteno: 252 | Diskuse

Jana Melišová

Nemáte nejaké drobné?

Chcel by som si kúpiť jedlo, nepomôžete mi nejakými drobnými? Otázka, pri ktorej sa mnohí tvária, že nepočujú, prípadne od dotyčného odvracajú zrak, keďže najčastejšie sa ju pýtajú ľudia bez domova nevábneho výzoru.

28.3.2024 v 12:53 | Karma článku: 27.04 | Přečteno: 394 | Diskuse

Jana Kozubíková

kOmický blog CDLXXXI.

Už měsíc mám nový vztah. "Randíme" denně mimo víkendů, ačkoli přiznávám, že myšlenky na něj mne neopouští ani o nich.

28.3.2024 v 6:00 | Karma článku: 8.73 | Přečteno: 180 |

Ivana Dianová

Billa šok

Billu navštěvuju docela často, mám ji totiž co by kamenem dohodil. Mám vůči ní spoustu výhrad, ale jít s plnými taškami pět minut, nebo jet několik stanic je dost rozdíl, což u mne hraje zásadní roli. Dnes jsem tam utrpěla šok.

26.3.2024 v 22:32 | Karma článku: 41.12 | Přečteno: 9198 | Diskuse

Lenka Prokopová

Oslava narozenin

V dávné době mého mládí se slavily narozeniny s dortem, svíčkami, babičkami, dědečky, strýčky a pratetami z třetího kolena. V dnešní době se slaví narozeninová párty hlavně s dalšími dětičkami.

25.3.2024 v 22:12 | Karma článku: 18.44 | Přečteno: 428 | Diskuse
Počet článků 394 Celková karma 19.18 Průměrná čtenost 955

Listen to the wind,

IT TALKS.

Listen to the silence,

IT SPEAKS.

Listen to your heart,

IT KNOWS.

(Native American Proverb)

 

Smoljak nechtěl Sobotu v Jáchymovi. Zničil jsi nám film, řekl mu

Příběh naivního vesnického mladíka Františka, který získá v Praze díky kondiciogramu nejen pracovní místo, ale i...

Rejžo, jdu do naha! Balzerová vzpomínala na nahou scénu v Zlatých úhořích

Eliška Balzerová (74) v 7 pádech Honzy Dědka přiznala, že dodnes neví, ve který den se narodila. Kromě toho, že...

Pliveme vám do piva. Centrum Málagy zaplavily nenávistné vzkazy turistům

Mezi turisticky oblíbené destinace se dlouhá léta řadí i španělská Málaga. Přístavní město na jihu země láká na...

Kam pro filmy bez Ulož.to? Přinášíme další várku streamovacích služeb do TV

S vhodnou aplikací na vás mohou v televizoru na stisk tlačítka čekat tisíce filmů, seriálů nebo divadelních...

Stále víc hráčů dobrovolně opouští Survivor. Je znamením doby zhýčkanost?

Letošní ročník reality show Survivor je zatím nejkritizovanějším v celé historii soutěže. Může za to fakt, že už...