Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Tak to je už naozaj opovážlivosť, keď sa "levicoví psychiatri" snažia odvolať "psychopatického génia"

Genius na twitteri píše:

".... to President of the United States (on my first try). Aj think that would qualify as not smart, but genius .... and a very stable genius at that!"

https://zpravy.idnes.cz/donald-trump-usa-fire-and-fury-michael-wolff-fze-/zahranicni.aspx?c=A180106_142937_zahranicni_aha

0 1
možnosti
Foto

Ještě bych chtěl dodat něco ohledně "Goldwater rule".Je sice pravda, že personální zdraví politika je jeho soukromá věc ale jen do té doby, pokud to neohrozí zdraví občanů. Doporučil bych si přečíst článek od Bandy Lee na tohle téma. Jde ho nalézt na http://www.express.com/commentisfree/2018/jan/07/donald-trump-dangerous-psychiatrist.

0 0
možnosti

Goldwater rule znamena, že Barry Goldwater nebyl vyšetřován žádným z těch tisíci psychiatrů, kteří psali posudky ohledně jeho duševního zdraví. Nebyl jejich pacientem. Nic o něm nevěděli. To samé se děje nyní prezidentovi, nemůžou psát posudky na zdraví někoho, koho nikdy nevyšetřovali.

Podívejte se raději na názor profesora Alana Dershowitze.

0 0
možnosti
Foto

Jen jste nějak "zapomněla" dodat, že se k demokratům přidalo již nejméně 6 republikánů. Ani to ale nestačí na vyrukování s 25 článkem US ústavy ohledně odvolání prezidenta pro jeho neschopnost vykonávat se zdravotních důvodů funkci.

Mimochodem se Donald Trump podrobí 12.01.2018 zdravotní prohlídce, která je ze zákona povinná ale není pro WH povinnost ji zveřejnit, což je poněkud zvláštní a nelogické. Jen ať to Donald dotáhne do konce a všichni se něčemu od jeho prezidentování poučíme. Nevím jak Vy ale já mám děti a když vidím, jak si Donald vyměňuje "tweets" s Kimem o tom kdo má větší "red button", tak rozumím týmu nezávislých psychiatrů, kteří mají z takového chování strach. A to je jen část problému v jeho chování.

0 0
možnosti

Předchozí politik mlčel a udělal chaos kde se dalo. Nebrala bych červené knoflíky tak vážně, hlavně když Severní Korea chce komunikovat s Jižní Koreou, což se před tím nestalo. A prezident nerozhoduje sám, má k tomu lidi, kteří ví, co dělají. Jsou příčetní a zodpovědní.

Pokud se na druhou stranu přidávají republikáni, tak to může být také tím, že jim šahá na "koryta", vzpomenˇte si na "drain the swamp".

Zatím se mi jeho proslovy líbí a připadá mi příčetný.

0 0
možnosti
Foto

R^tak si říkám kdyby měli na dálku diagnostikovat dušení zdraví našich politiků, kolik by jich nám zbylo;-D

1 0
možnosti

Ukazka mysleni "levice". Extrimni levice je treba dodat. Dekuji za clanek. Je-li nutno, mohu dodat video s Barrym pri "roustovani" (smazeni) jednoho politika. Byl to velky obcan Arizony a zastupoval ji velmi dobre. (senator) Videl jsem ho osobne.

2 0
možnosti
  • Počet článků 394
  • Celková karma 22,04
  • Průměrná čtenost 958x
Listen to the wind,

IT TALKS.

Listen to the silence,

IT SPEAKS.

Listen to your heart,

IT KNOWS.

(Native American Proverb)

 

Seznam rubrik