Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

J10i50ř30í 84F59e78i68x

10. 7. 2019 12:51

To jsem nevěděl, že uvést občanství znamená barvu pleti...

1 0
možnosti

Pelosi by mela skoncit v mentalnim ustavu stejne jako 90% dnesnich demokratu.

1 0
možnosti
Foto

USA, stejně jako Evropu, už stejně nic nezachrání. Má to spočítané, stejně jako před 1700 lety Starý Řím. Zničí je neúměrně vysoký blahobyt úzké skupiny lidí, kteří se snaží uchlácholit a umravnit ty nemajetné, méně šťastné, ale i líné a hloupé, sociální pomocí. Pomoc vyžadujících však přibývá díky vyšší porodnosti a migraci, stejně jako jejich nároky na výši sociálních dávek. Jak to skončí, je nabíledni.

2 0
možnosti

velmi spravna uvaha. ano, tak to bohuzel je.

1 0
možnosti

...neskutečná čarodějnice ta Pelosi..;-€

3 0
možnosti
Foto

Ten závěr jste napsala tak nějak typicky Česky. Jde o peníze. A trochu to vypadá jako by šlo o peníze pro samotnou Nancy Pelosi. Jenže jde predevším o peníze do rozpočtů takzvaných sanctuary států, tedy států, které nehrají podle Trumpových představ.

2 0
možnosti

Pane Braun, ono je to trochu složitější. Podle studijní komise kongresu 50-75% ilegálních imigrantů v USA platí daně. Já mám dojem, že toto je dost zkreslující šifra už jenom proto, že nechat dělat někoho bez registrace Social Security je pro zaměstnavatele trestné všude v USA a tu nedostanete buď bez rodného listu nebo zelené karty. Navíc levicová média tenhle mýtus, že ilegálové poctivě platí daně a přispívají na Sociální pojištění, podporuje přestože každý kdo třeba byl v Kalifornii, ví že valná většina Mexičanů tam dělá "pod stolem". https://www.edd.ca.gov/pdf_pub_ctr/de573ca.pdf

1 0
možnosti
  • Počet článků 394
  • Celková karma 22,04
  • Průměrná čtenost 958x
Listen to the wind,

IT TALKS.

Listen to the silence,

IT SPEAKS.

Listen to your heart,

IT KNOWS.

(Native American Proverb)

 

Seznam rubrik