Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

No my, jako většina emigrantů z roku 1969 jsme si prošli lágry, absolvovali výslechy a začínali s ničím, tedy od nuly. Ale myslím, že bychom tenkrát v té době s pokorou nikam nedošli. Museli jsme brát podřadné práce i s vysokoškolským vzděláním a současně se učit jazyku a prát se o lepší místa. Alespoň to tak fungovalo u mě a mých nejbližších přátel.Takže asi takto. Pokud nějaký immigrant přijde s myšlenkou, že se o něj budou daňoví poplatníci starat, dožadují se všeho a to docela drze, tak pro ty nemám žádný soucit neboli compassion. Takových máme tady v USA miliony. Děkujeme, nechceme i když Demokraté typu Sanders, Biden, Warren nás každý den přesvědčují jakým přínosem pro naši zemi budou. Asi stejně tak jako ti co se dobývají přes řecké hranice do Evropy.

1 0
možnosti

Jak prosté a relativně jednoduché, zajímalo by mě, co tomuto postupu brání. Dobrý nápad.

1 0
možnosti

I80v39o 66B44o27u11š82e

4. 3. 2020 10:11

Asi by to chtelo trosku pokory. Neni pristehovalec jako pristehovalec. Vas si zrejme nekdo importoval, vy jste nemusela absolvovat vyslechy, pobyt v lagrech a zacinat od nuly.

0 1
možnosti

Já jsem pokorná, ale ti mladí imigranti, co tak rádi předvádějí svoji agresi, tak ti mi moc pokorní nepřipadají.

2 0
možnosti

Jo jo, taky mám dona migranta. Moji nanželku. A pokud jste to nezažili, tak si neumíte představit, kolik starostí a popírování s tím bylo. Jenom zdravotní pojištění jsem za ni platit nemusel, manželka zde pracovala. A děti jsme neplánovali, dokud nedostala trvalý pobyt, takže v době porodu a mateřské už za ni platil stát.

0 0
možnosti

Tak vidíte, vy už tu kvotu máte splněnou. Právě že jsem to zažila, papírování a placení a placení...., proto mi připadá agresivita mladých imigrantů naprosto nepřípustná.

0 0
možnosti
Foto

Moc hezky napsano to , ale imigranri na turecko reckych htanivich nechteji slyset uz se tesi jak tady budou v nemecku letat peceny holuby do jejich huby a nebudou do smrti nic delat my je budeme zivit a oni nam budou znasilnovat zeny a divky ... bezte to vse hlavne vysvetlit fo Bruselu a predstavitelu treba Nemecka Francie kteri to jaksi jiz asi 5 let nechapou s uctou Ludmila

4 0
možnosti
Foto

Pouze bych k paní Bulvové doplnil, že v Bruselu patrně počítají s eventualitou, že zejména "český národ je plný nevzdělaných hlupáků", kterým dodnes nedocvaklo, že podle Koránu budeme muset muslimům oddaně sloužit a ve všem se jim slepě podřizovat.!!

0 0
možnosti

Naše adoptovaná fenka německého ovčáka k nám přišla s mexickými papíry původu.

I my jsme tímto splnili quotu a přijali jednu legální immigrantku, které poskytujeme střechu nad hlavou, lékařskou péči, dobré a vydatné stravování, hodně lásky a ona nás za to dobře hlídá. Také je to dobrovolné, paní Lance, a tak to má být.

2 0
možnosti
Foto

Ano, člověk je už alergický na povídačky, že "MUSÍME" (Dienstbier), nebo že je to morální povinnost (Kiska).

7 0
možnosti
Foto

Ano, pozvaný host je zcela něco jiného než vetřelec a lupič. R^

6 0
možnosti

J51i98ř35í 14F83o91g50e50l

3. 3. 2020 22:33

Pošlete to paní Šojdrové.;-)

2 0
možnosti
  • Počet článků 394
  • Celková karma 22,04
  • Průměrná čtenost 958x
Listen to the wind,

IT TALKS.

Listen to the silence,

IT SPEAKS.

Listen to your heart,

IT KNOWS.

(Native American Proverb)

 

Seznam rubrik