Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Mila pani Lance,

vas favorit zraci a ztraci, nejen u volicu, ale i u soudu. Mate u vas v USA cerne pivo? objednejte si ho par sudu.;-D;-D;-D

1 1
možnosti
Foto

Proč nepoužíváte rozum?To si opravdu myslíte,že pokud by někdo takový podvod organizoval tak první co udělá bude,že o tom půjde někam veřejné mluvit?Vy si opravdu nepřipadá že jako zaslepeny a už nemyslící fanatik?

4 3
možnosti
Foto

Samozřejmě. Biden a Demokrati jsou tak hloupí, že něco takového řeknou před kamerami na plná ústa, přesně ve chvíli, kdy je z toho Trump obviňuje.

9 0
možnosti
Foto

Dovedu pochopit někomu fandit, ale tohle je paranoia

8 4
možnosti
Foto

Proti tomu jde zase slepá víra, že je vše správné, tak jak má být.

8 3
možnosti

Tohle už je dneska třetí předlouhá "analýza" na téma amerického volebního podvodu, která vaří z vody - protože jiná surovina zatím k dispozici není. To jste lidi vážně takoví grafomani, že nevydržíte do doby až Trumpovi právníci přijdou s těmi spoustami důkazů?

8 1
možnosti
Uživatel požádal o vymazání
5 0
možnosti
Foto

Tak zase lži...a zase ten ulhany pošťák.Vsichni lžou a jen pošťák a Vy máte pravdu...

3 8
možnosti

Ivano, to video s Bidenem je známé, ale jde s největší pravděpodobností o fake. Buď přímo o deepfake, (což je softwarově dodaný obličej k jinému videu a je už dnes poměrně dokonalý), nebo jde o větu vytrženou z kontextu.

Mě asi nikdo nepodezírá z toho že bych stranil Bidenovi, nebo Demokratům, ale je třeba všechno ne dvakrát, ale desetkrát prověřovat, protože jen máloco je pravda.

11 0
možnosti
Uživatel požádal o vymazání
8 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS