Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
OD

To je hlína... Politická azylantka Seifertová tu kádruje "náplavy z Česka"- Vědí, madam, ty náplavy se svobodně a demokraticky stěhují za prací a životním stylem, stejně jako vy. Jen nemají výmluvu na politický režim, protože jí nepotřebují. Vy jste zdrhla, když domovině teklo mocně do bot. To nesvědčí o ryzím charakteru, proto mne nepřekvapuje to Vaše bolševické kádrování všech, kteří ze stejných důvodů jako vy utíkají dnes.

Kromě pár zbylých Native Alcoholics v rezervacích jste tam všichni "náplava"

2 3
možnosti
Foto

Pane Dubovský, já zdrhnul stejně jako paní Seifert. Jen o pár let později.

3 0
možnosti
Foto

Nový prezident nebude jiný, než jeho předchůdci. V tom hlavním bude muset poslouchat ty, kteří skutečně USA ovládají, protože jinak přijde na pořad "jéefká".

0 0
možnosti
IL

I53v41a13n54a 54L66a37n46c12e

17. 12. 2020 13:25

Trump se vymykal, neposlouchal, proto pouzili vsechny sily k jeho odstraneni.

8 1
možnosti
Foto

Ať se na to dívám z kterékoliv strany, vychází mně, že jeden nestydatý gauner vyhrál nad druhým tupým gaunerem...

1 2
možnosti
IL

I23v76a15n33a 40L96a61n82c37e

17. 12. 2020 13:26

Nevim, co vam v TV ukazovali, ze Trump nazyvate> tupym. :-(

5 1
možnosti
Foto

Co Donald,pořád kvoka na Twittru ty svoje nesmyslnosti?Pořád těm blábolům věříte? Ti Vámi uvádění bilionari jsou jistě všichni komunisté...

1 7
možnosti
IS

Nevím jestli jsou komunisté, ale jsou to globalisté usilující o totální globální kontrolu a s Trumpem to nemá nic společného. Trošku si o tom počtěte. A prostudujte si, co znamená Great Reset and kdo ho propaguje. Možná se dozvíte něco, o čem nemáte ponětí.

1 1
možnosti
Foto

Paní autorko, musíte se prostě smířit s tím, že Joe Biden vyhrál prezidentské volby.

6 3
možnosti
JV

J45i71r45i 33V64r30a89b28e64c

17. 12. 2020 8:08

Ja to sranda to cist. Boj Ceskych emigrantu o Trumpa. Pro mne je Trump neohoblovane poleno, ktere nepatri do Bileho domu. Jedine co od neho podporuji je postoj vuci Cine. Zbytek je srot .

5 5
možnosti
OD

To víte, musí přesvědčit sebe i Ameriku, že nejsou commy. Tak jsou američtější než Thomas Jefferson.

2 2
možnosti
OD

Vážená madam, musím Vám poděkovat, Sleduji Vaší tvorbu již delší čas a dnes se již nemohu udržet a musím poděkovat, protože ta snůška demagogických blábolů, kterými nás tu zásobujete, je tím nejlepším příkladem toho, v jak hlubokém úpadku se USA ocitly po čtyřech letech nevládnutí "Manhattanského domovníka".

Tucker Carlsson mi připomíná soudruha Jambora z nejlepších let bolševické propagandy, je stejně triviální, demagogický a zoufalý jako Fox News jako celek.

Váš "nejlepší prezident" je pak zosobněním pádu Ameriky do směšnosti, což je to nejhorší, co se supervelmoci může stát. Je to podobná legrace jako pozorování namol opilého "cara Borise", jak se motá špatným směrem na vojenské přehlídce armády, kterou zesměšnila banda žebravých dervišů v Čečensku.

Budete se muset naučit žít s tím, že místo žvanivého lháře, který má perverzní zálibu v kamarádství s korejským diktátorem s účesem ve tvaru záchodové štětky, budete mít aldshamroida, který připomíná nejlepší léta sovětské gerontokracie. Místo zoufalce, který kvíká America First a přitom koná America Alone, budeme mít opět nebezpečí "vývozu demokracie" do všech koutů, ve kterých o ní nikdo nestojí v nejlepší tradici Clinton family.

Ano, Demokrati, jak správně tvrdíte, kradli a lhali kudy prošli . v Srbsku, v Kosovu, v Gruzii, na Ukrajině,

Nojo, ale ta Vaše Republikánská strana, to je spolek válečných zločinců - Cheney, Rumsfeld, Wolfowitz, který stále hledá chemické zbraně v Iráku, nikdy nenašli Bin Ladina a zbyl po nich totálně zničený Irák a AlDaesh. Je to spolek prolhaných darebáků, kteří svou hamižností málem poslali celý svět do kolen v roce 2008, křížený s partou biblických mamlasů, kteří denně hovoří s Ježíšem na cestě ze záchoda do ledničky, to vše podporované armádou pologramotných rednecků s flintou v ruce.

6 12
možnosti
OD

Vaše paranoia je zcela směšná, nikdo na Vás nezaútočí, máte největší arzenál na světě. Ten Vás ovšem nezachrání před sebou samými, před vaší nevzdělaností, pověrčivostí a tmářskými předsudky o světě a hlavně o vás samotných.

Stali jste se trapnou karikaturou symbolu demokracie, jste rozpolceni a zjevně na pokraji občanské války. Nebrečte tu o BLM, dovezli jste si armádu "kombajnů na bavlnu", tak se nedivte, že se drze hlásí o svá práva. Nenadávejte na Mexičany, bez nich byste dávno pošli ve špíně. Od konce války si hrajete na novou Říši římskou a ta dospěla do stádia totálního duševního rozvratu a úpadku, to je říším stává. Vaše hamižnost a licoměrnost vyrobila v Číně ze zaostalého bolševického rýžového pašaliku industriální supervelmoc, která vás vykouřia nejprve z Afriky, nyní . díky Vašemu Doníkovi - i z Pacifiku. Tím, že Trump vycouval z TPP, naservíroval Číňanům RCEP na stříbrném podnosu. Oni dnes šéfují free trade zónu s 2.2 mld (bln) obyvateli, včetně vašich bývalých spojenců, a vy stojíte za plotem jako banda vandráků a budete se dívat, jak vás Čína učiní tím, co se stalo Rusku po rozpadu Sojuzu Něrušímovo. S 328 miliony jste v Pacifiku za kašpárky.

Sto let jste si hráli na world leadership, stačilo jedno období Trumpetismu a jste ze hry, stává se, každej chvilku tahá pilku.

A na cestě do oblivion si můžete přibalit tu bandu Anglických mamlasů, kteří na Trumpův pokyn spáchali politickou a ekonomickou sebevraždu Brexitem.

Dříve dvě ctihodné velmoci, dnes dvě band kovbojů a bukanýrů.

Kašpárkův hrobeček

4 8
možnosti
Foto

kdyby Biden podnikal v ČR, místo v ČLR, bylo by vše v pořádku? Proč je tak důležité to, kde kdo podnikal? To by mělo být v globalizované ekonomice úplně putna.

1 0
možnosti
IL

I18v45a60n70a 55L51a16n49c97e

17. 12. 2020 13:43

Dulezite je, ze pouzil sveho postaveni k tomu, aby se financne obohatil a celou rodinu. Dale tyto penize jsou nacerno, neplatili z nich dane, presouvali penize na neexistujici podniky> prani spinavych penez. Dostavali diamanty, coz se dava pri zasnubach a ne obchodnim partnerum. Majetek, ktery se nechal uschovat pred verejnosti. Hunter je vysetrovan pro neplaceni dani a prani spinavych penez. Predpokladaji, ze pri hlubsim vysetrovani se prokaze, Joe mel take svuj podil a spadne tam take.

Dale Cina je komunisticka, kde se tvrde postupuje proti tem, kteri s rezimem nesouhlasi. Lide jsou ve vezeni, kde jsou hladovi. Proc podporovat komunismus, kde se deji takova zverstva na lidech. Davat jim tak velkou moc, kterou uz nikdo nevezme zpatky. Cina je vojensky i ekonomicky velice silna. Nezastavi se. A to prece nikdo nechce. Vlastne chce. Mamonu lacni politici a podnikatele.

3 1
možnosti
IS

Paní Ivano, kromě toho, že Hunterův partner se jmenoval Tony Bobuliski ten překlad Tuckerova programu je 100% přesný a také 100% pravdivý. Sleduji Fox News a hlavně Tuckera Carlsona, Hannityho a Lauru Ingraham plus Fox Business News Lou Dobse a to jsou jediné programy kde se lidé dozví pravdu. Ti co tady zesměšňují a kritizují (před pár dny jsem na podobné téma také přispěla) no a to jsem otevřela možnost desítkám neinformovaných ignorantů na mě zaútočit. Ti nevědomci mě nemohou absolutně rozhodit, oni mají své informace z pochybných zdrojů jak českých tak amerických. Co je na tom smutné je, že velká část Američanů neměla ponětí o tom, jak celá rodina Bidenů profitovala a stále profituje z pozice Joe Bidena jako VP nejen za dobu Obamovy administrativy ale dodnes. Po volbách se najednou otevřela stavidla a ejhle, i levičácké stanice jako CNN, MSNBC, NBC a další vypouštějí tyto informace, ovšem opatrně, že by to jako nemělo něco společného s jejich president-elect Bidenem. Fox je placená stanice, ale it tak má větší sledovanost než 3 další levicové stanice dohromady. Podle týden starého výzkumu 9.4% Demokratických voličů řeklo, že pokud by byli o Bidenových podivných obchodních praktikách informováni před volbami, Bidena by nevolili. To pro ty, kteří Vás tady kritizují za publikování pravdy. V tom případě by Binden získal of 7 640 000 hlasů méně a Trump by vyhrál i při započítávání podvodných a ilegalních hlasů pro Bidena. Jenže to by Big Tech a MSM nesměla cenzurovat, blokovat a lhát jako nikdy v historii. Přidejte k tomu coronavirem zblblý národ a nyní vidíme výsledky. A pro ty neverTrumpers here, víte pendrek, jelikož Trump byl dobrý pro Ameriku a Američany a pokud se vám nelíbil, tak je to nepodstatné. To už si konečně uvědomte, že vaše názory nic neovlivní.

9 5
možnosti
IL

I55v41a76n65a 87L91a50n48c79e

17. 12. 2020 0:46

Omlouvám se za špatně uvedené jméno. Souhlasím s vámi. Syn mi včera říkal, že jeho bývalý kamarád, který nikdy nevytáhl paty z Cech, se obouval nehezky do Trumpa. Syn mu řekl: vždytˇ nevíš o čem mluvíš. Odkud přebíráš informace?

2 1
možnosti
  • Počet článků 394
  • Celková karma 22,04
  • Průměrná čtenost 958x
Listen to the wind,

IT TALKS.

Listen to the silence,

IT SPEAKS.

Listen to your heart,

IT KNOWS.

(Native American Proverb)

 

Seznam rubrik