Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Je vidět, že nikdo to nemá jednoduchý - ani ti kovbojové. Amerika je pořád nejvýkonnější ekonomika na světě, nejlíp vyzbrojená, takže přicházející Středoameričani a Jihoameričani by pro ni neměl být žádný velký problém - a kdyby, může je dovézt do kanady, tam je místa habaděj ne, paní Vomáčková?

0 0
možnosti
Foto

Biden nemá rád Texas a tohle je věc, kterou jim může uškodit. Asi by texasané měli ty imigranty naložit do autobusů a převézt je k Bidenovi .

2 0
možnosti

No nelze se KH příliš divit, má přece silné zkušenosti. Je dcerou přistěhovalců z Indie a Jamajky a její dědeček pomáhal indické vládě v Zambii při organizaci přijímání uprchlíků z Rhodesie. A ona kromě jiného, na rozdíl od předchozí vlády DT, propaguje cestu k občanství pro nelegální přistěhovalce, což bude pro USA tragédie......

2 0
možnosti
Foto

To je velice rozšířený strašák, který ale není postaven na solidních základech. Z těch imigrantů o občanství stojí jen malé procento. Jím stačí jen pracovní povolení.

0 0
možnosti
Foto

Nepokládám to ani tak za chybu Bidena. To je jen loutka. Tohle aspoň podle mne patří do strategie globálních záškodníků, kteří si vzali za cíl, v první fázi to ve světě obrátit všechno vzhůru nohama. Rozvrátit staré a dobré pořádky, bezpečnost, jistoty. To se dá poznat, protože se to už děje. Jaká bude druhá a eventuálně fáze třetí je pro běžného občana stejně těžké odhadnout, jako pro nešachistu poznat co zamýšlí velmistr druhým a třetím tahem. Mají koupená média, někteří státníci jim musí zobat z ruky, protože na ně mají v kartách trumfy, kterými je vydírají. Viz třeba štěnice nalezené cca před 10 lety v jejich kancelářích a možná i bytech. Tím si lze i vysvětlit, proč z úst jinak myslících jedinců vypadávají rozhodnutí, která by spíš slušela bláznům.

2 0
možnosti

L91u38k94a48s 47F47i95k32r

26. 3. 2021 3:39

Pockejte az si to precte komsomelec Bilina.

1 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS