Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J81a41n 33M87a79r12e17k

29. 10. 2021 20:08

Jsem naprostý ignorant v oboru 'Covidologie ̈' ale něco mi tu nesedí. Nevím který učenec to byl, ale nedávno v českých novinách se nechal číst, že covid virus už tu s námi bude stále, jako je nyní i chřipka. ALE!! Pokud mi rodiče vyprávěli o chřipce španělské, která řádila kolem roku 1920 a žádné očkování neexistovalo, když se ony vyřádila, po ní potopa. Pokud vím, není s námi ani Hong-kongská chřipka, prasečí chřipka, ptačí chřipka ani virus splašené krávy. Proč tedy s námi bude navždy covid? Jak to ten vědátor může vědět? Objasní mi to někdo?

0 1
možnosti
Foto

Budou tu různé kmeny koronaviru se kterými se bude lidský organismus setkávat tak jak se setkává s různými kmeny chřipky.

1 0
možnosti

Některým z covidu uzdraveným očkování způsobí zdravotní komplikace. Jinak očkování po uzdravení přechodně opticky navýší či udrží protilátky, ale buněčná imunita u těch uzdravených funguje, i kdyby protilátky poklesly - buněčná imunita tyto protilátky posiluje sama bez očkování, kdykoli to je potřeba při setkání s nákazou. Už je na to hodně studií.

2 0
možnosti

Myslím, že jsem měl štěstí! Synek pracující na infekci, byl doma v izolaci, kdy nám předal lehkou formu alfy. Pak jsme byli očkování Pfizerem a v červnu nám přinesli Pražáci deltu, kterou jsme prodělali opět s lehkým průběhem. Nyní jsme dostali buster očkování.

Tím chci říci, že optimální je kombinovaná imunizace očkováním a proděláním nemoci! Už bych nemusel ani nosit roušku!

:-)

0 1
možnosti
Foto

To je dobré zjištění. Počkám ještě pár roků, než budou ty studie dlouhodoběji ověřené a pokud mne mezi tím nedonutí se naočkovat, nechám si to také píchnout. R^:-)

5 0
možnosti
  • Počet článků 394
  • Celková karma 22,04
  • Průměrná čtenost 958x
Listen to the wind,

IT TALKS.

Listen to the silence,

IT SPEAKS.

Listen to your heart,

IT KNOWS.

(Native American Proverb)

 

Seznam rubrik