Diskuse

Autonehoda

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Jednala jste ve zkratu a já se Vám vůbec nedivím. V mládí jsem nedal na křižovatce přednost, obešlo se to naštěstí jen s pomačkanými blatníky a bez zranění, ale moje psychika byla v tu chvíli taky na odpis.

1 0
možnosti
Foto

Paní Ivano, já otočil auto na střechu a též z toho neměl žádnou potěchu. Otec vypadal, že každou chvílí vzteky vzplane, neboť to auto mu doposud říkalo pane.

1 0
možnosti

I91v11a34n25a 30L61a52n24c18e

26. 5. 2022 11:35

Krásně jste to zveršoval, otočit auto na střechu, tak to musel být hrozný šok. To bych kolem cirkulovala jako vyoraná myš.

1 0
možnosti

No, myslím, že nácvik právě takových situací a jejich zvládání by měl být součástí zkoušek na získání řidičáku. Patrně by jich i u labilnějších osob (bez urážky, nemyslím to skutečně zle), jakou je patrně i autorka blogu, podstatně ubylo. Ostatně, proto se dělají nácviky nejrůznějších situací - požární, sportovní, zdravotní problémy, aby se, když nastanou zvládaly bez zbytečných komplikací.

Jen si dost dobře nedovedu představit, jak by se taková situace věrně simulovala. Ale jako na všechno, u na tohle nejspíš nějací odborníci jsou.

1 0
možnosti

....nastanou, zvládaly... sorry za chybějící čárku.

0 0
možnosti
  • Počet článků 394
  • Celková karma 21,99
  • Průměrná čtenost 958x
Listen to the wind,

IT TALKS.

Listen to the silence,

IT SPEAKS.

Listen to your heart,

IT KNOWS.

(Native American Proverb)

 

Seznam rubrik