"Democracie zvítězila," ujistil nás Joe Biden.

16. 12. 2020 23:18:03
"Volby nebyly stranicky rozdělené, v žádném případě to nebyla krádež, ale bylo to vítězství pro vás osobně," řekl Tucker Carlson ve své show před několika dny.

Tucker:

Joe Biden chce, abyste věděli, že on nekandidoval třikrát na prezidenta proto, že by se chtěl finančně obohatit, nebo obohatit svoje příbuzné, nebo protože je uvnitř prázdný a potřebuje obdiv cizích lidí. On kandidoval, protože má o vás starost. Joe Biden je otcovská postava a opravdu byste ho mohli nazvat: otcem tohoto národa. Z Kamala Harris by mohla být nevlastní matka, což nezní až tak honosně. Detaily nejsou důletižé. Důležité je, že Joe Biden chce, abyste uvěřili, že toto je demokracie. Demokracie, která v Americe vždycky byla a vždycky bude, tím že Joe Biden byl zvolený a malá skupina bilionářů, kteří řídí každý jeho pohyb. Upřímně, je to dobré od něj slyšet, protože nekteří z nás už začali mít takový divný pocit - jako by, nedemokratický.

Napr. Bill Gates: "Trváme na tom, aby lockdowns pokračovalo a trvalo hodně dlouho."

Tucker:

Mějte na paměti, že Bill Gates není ani epidemiolog, on není ani vědecký pracovník. Bill Gates je pětašedesátiletý důchodce, který je bilionář a snaží se rozhodovat o naši zdravotní politice.

Podobně jako Tom Steyer, liberální aktivista, který je už v důchodu, který se vás snaží přesvědčit, co si máte myslet o počasí...

Nebo George Soros, Mike Bloomberg, Tim Cook, který se snaží ovlivnit naši obchodní politiku. Mark Zuckerberg, který si myslí, že americké hranice by měly být otevřené, protože on si to tak přeje. Nebo jeho přítel bilionář Jeff Bezos, který vlastní Washington D.C. městské noviny, tak to je ta demokracie, o které nám vypráví Joe Biden.

Je to druh demokracie, ve které jedenáct bilionářů, kteří financovali Joe prezidentskou kampanˇ, všechno ovlivnˇují. Toto je čínský model demokracie, kterou tak Joe Biden a jeho přátelé obdivují, američané: zvykněte si. V Číně lidé, kteří jsou u moci, nemusí odpovídat na otázky reportérů, tak jako Joe Biden ignoruje novináře, kteří mu dávají otázky.

Minulý rok na besedě s voliči, když se jeden z voličů zeptal na korupci, o které se už tenkrát mluvilo, Joe Biden nazval voliče: tlustˇochem a chtěl si s ním dát kliky, protože on, Joe, by ho porazil. Otázku o korupci nezodpověděl.

Manželka Joe Bidena, která je nyní nazývána: Dr. Jill Biden, vlastně nemá žádný doktorát, není doktor. Dr. Jill Biden má stejný stupenˇ vzdělání jako měl Dr. Bill Cosby a nebo má Dr. Pepper, (což je soft drink, jako je coca cola), ale přátelé Joe Bidena a žurnalisté nechtějí slyšet pravdu.

Naštěstí máme žurnalisty jako je Peter Doocy, který se snažil přimět Joe Bidena, aby mu odpověděl, co si myslí o federálním kriminálním vvyšetřování svého syna Huntera Bidena. Hunter Biden je nyní vyšetřován kvůli svému podnikání s ČÍNOU. Joe Biden pouze odpověděl: "Jsem pyšný na svého syna." Více informací se nedozvíte. Už jsme byli poučeni, že politici neberou moc lidem, oni moc lidem dávají tak nějak, aby lidé byli vyslyšeni.

Takže, to je všechno, co potřebujete vědět: Joe Biden je pyšný na svého syna, u kterého právě probíhá federální kriminální vyšetřování. Protože jeho podnikání bylo uzce svázáno s Komunistickou stranou Číny. Proč nechce Joe Biden odpovědět? Možná proto, že Joe sám je přímo zainteresován v tomto podnikání.

Upozornˇujeme vás už přes měsíc a nyní je tato skutečnost více než zřejmá. Jeden Bidenův obchodní partner Tony Bobulinski už předložil dokumentaci, která toto dokazuje. Důvod, že tiskový sbor a jejich spojenci ze Silicon Valley dělali všechno proto, aby se kompromitují udaje pohřbily. Pravda je, že nyní ví s určitostí, že další a další evidence přicházejí. Jsou to udaje, které už ani oni nemůžou utajit, pohřbít.

Září 2017 Hunter Biden poslal email správci budovy v Georgetown:

"Prosím, připravte kliče od kanceláře pro nové spolupracovníky: Joe Biden, Jill Biden, Jim Biden, Joe bratr, a Gongwen Dong, který je předseda Chines energy company."

Dong měl kontakty na čínskou vojenskou službu a na čínskou zpravodajskou službu. Nabídl Hunter Bidenovi třicet mil. dolarů za "představení" někomu významnému. Komu asi? Svému otci, víceprezidentovi USA Joe Bidenovi. Ten měl dostat 10 procent majetkového podílu z podniku. Toto jsou emaily, které byly zveřejněny New York Post.

V roce 2019 nás Joe Biden ujištˇoval, že on nikdy nemluvil se svým synem a se svým bratrem o jejich podnikání. "Mluvili jsme pouze o sportu..."

Záměr Bidenovo učasti v politice už od samého začátku byl a je nahrabat si co nejvíce peněz. V politice je už od roku 1972, skoro padesát let. Jak si mohl vydělat takové bohatství z platu, který mu platí stát? A za co měl Hunter Biden 1,247,328 dol. ze kterých "zapomněl" zaplatit tax, které mu poslali oligarchové u Ukrajiny za podnikání, které mu "dohodil" jeho otec Joe Biden?

Všechny udaje, které uvádíme, jsme si nevymysleli, nepublikujeme konspirační teorie. Všechno je veřejně vyšetřováno Ministerstvem spravedlnosti.

Pokud chce Joe Biden restartovat demokracii, která tady podle něj několik let nebyla, tak my chceme znát odpovědi na otázky:

co dělali, že se z nich stali milionáři a odkud jim peníze přišly. Otázky, na které máme právo a které nejsou nedemokratické.

Autor: Ivana Lance | středa 16.12.2020 23:18 | karma článku: 40.72 | přečteno: 1879x

Další články blogera

Ivana Lance

USA Georgia vs. Česká Republika

Záleží na tom, jestli jste fanoušcci amerického sladkého a studeného čaje nebo českého piva. Po čem raději sáhnete vy?

28.3.2024 v 16:20 | Karma článku: 20.97 | Přečteno: 371 | Diskuse

Ivana Lance

Hašteření s učitelem, aneb náš teenager.

Také máte doma svého teenagera? S manželem si ji občas půjčujeme od syna a snachy. Většinou ji vyzvedáváme ze školy. Zdá se, že jsme se po čase stali skutečnými experty v navigaci kolem její nové střední školy.

7.3.2024 v 0:36 | Karma článku: 18.90 | Přečteno: 622 | Diskuse

Ivana Lance

Zachráněná?

V pátek odpoledne jsem se velkými prostornými dveřmi vynořila z obchodu. Bylo po třetí hodině a já jsem s ulevou opouštěla pracovní ruch. S radostí jsem vykročila do slunečného odpoledne. Práce je sice fajn,

12.2.2024 v 18:40 | Karma článku: 21.49 | Přečteno: 585 | Diskuse

Ivana Lance

Láska je jako duha

Láska má více barev než duha. Od něžného růžového šimrání až po vášnivou červeň, od klidné modré důvěry až po žluté štěstí.

9.1.2024 v 18:34 | Karma článku: 13.86 | Přečteno: 306 | Diskuse

Další články z rubriky Ona

Jana Melišová

Keď človek páchá zlo, kde je Boh?

Má človek slobodnú vôľu? Môžeme sa nezávisle rozhodovať a ovplyvňovať smerovanie nášho života? Mám za sebou desať rokov práce kaplána vo väzení. Takže trochu viem, čo to robí alebo nerobí s človekom, keď sa dopustí veľkého zla.

29.3.2024 v 11:54 | Karma článku: 0.00 | Přečteno: 91 | Diskuse

Ivana Lance

USA Georgia vs. Česká Republika

Záleží na tom, jestli jste fanoušcci amerického sladkého a studeného čaje nebo českého piva. Po čem raději sáhnete vy?

28.3.2024 v 16:20 | Karma článku: 20.97 | Přečteno: 371 | Diskuse

Jana Melišová

Nemáte nejaké drobné?

Chcel by som si kúpiť jedlo, nepomôžete mi nejakými drobnými? Otázka, pri ktorej sa mnohí tvária, že nepočujú, prípadne od dotyčného odvracajú zrak, keďže najčastejšie sa ju pýtajú ľudia bez domova nevábneho výzoru.

28.3.2024 v 12:53 | Karma článku: 29.56 | Přečteno: 497 | Diskuse

Jana Kozubíková

kOmický blog CDLXXXI.

Už měsíc mám nový vztah. "Randíme" denně mimo víkendů, ačkoli přiznávám, že myšlenky na něj mne neopouští ani o nich.

28.3.2024 v 6:00 | Karma článku: 9.13 | Přečteno: 189 |

Ivana Dianová

Billa šok

Billu navštěvuju docela často, mám ji totiž co by kamenem dohodil. Mám vůči ní spoustu výhrad, ale jít s plnými taškami pět minut, nebo jet několik stanic je dost rozdíl, což u mne hraje zásadní roli. Dnes jsem tam utrpěla šok.

26.3.2024 v 22:32 | Karma článku: 41.31 | Přečteno: 9274 | Diskuse
Počet článků 394 Celková karma 20.46 Průměrná čtenost 955

Listen to the wind,

IT TALKS.

Listen to the silence,

IT SPEAKS.

Listen to your heart,

IT KNOWS.

(Native American Proverb)

 

Smoljak nechtěl Sobotu v Jáchymovi. Zničil jsi nám film, řekl mu

Příběh naivního vesnického mladíka Františka, který získá v Praze díky kondiciogramu nejen pracovní místo, ale i...

Rejžo, jdu do naha! Balzerová vzpomínala na nahou scénu v Zlatých úhořích

Eliška Balzerová (74) v 7 pádech Honzy Dědka přiznala, že dodnes neví, ve který den se narodila. Kromě toho, že...

Pliveme vám do piva. Centrum Málagy zaplavily nenávistné vzkazy turistům

Mezi turisticky oblíbené destinace se dlouhá léta řadí i španělská Málaga. Přístavní město na jihu země láká na...

Velikonoce 2024: Na Velký pátek bude otevřeno, v pondělí obchody zavřou

Otevírací doba v obchodech se řídí zákonem, který nařizuje, že obchody s plochou nad 200 čtverečních metrů musí mít...

Kam pro filmy bez Ulož.to? Přinášíme další várku streamovacích služeb do TV

S vhodnou aplikací na vás mohou v televizoru na stisk tlačítka čekat tisíce filmů, seriálů nebo divadelních...