Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VH

Můžete popsat, jak jediný člověk (byť s obrovským majetkem) "uvede do krize" GB či dokonce celou Asii.

Můžete vysvětlit, jak pan Soros hodlal investovat v Československu 70. a 80. let? Byl by to pro mě (a nejen pro mě) zajímavý poznatek.

4 3
možnosti
VH

Pane Nikle, co se Vám nelíbí na mých dotazech? Možná jen to, že by reálná odpověď vyvrátila nesmysly z blogu.

4 0
možnosti
LB

Bývá dobrým zvykem uvádět zdroj informací. Kdepak jste tyto informace čerpala? O Chartě 77 toho vím dost včetně jejího financování, ale že by ji podporoval Soros slyším prvně.

František Janouch zveřejnil veškeré účetnictví nadace, přes kterou finanční podpora k chartistům a jejich rodinám šla, ale ani tam myslím zmínka o Sorosovi není.

7 3
možnosti
JK

J74i20r42i 27K32u34c16e45r58a

15. 12. 2017 17:02

patria.cz: Koncem 70. let začal Soros poskytovat stipendia černošským studentům na univerzitě v Kapském městě. Posléze se zaměřil na komunistické země ve střední Evropě, v nichž díky nadaci podporoval opoziční uskupení, mezi nimi i Chartu 77. V roce 1991 Soros v Praze založil Středoevropskou univerzitu; česká vláda se ale později odmítla podílet na jejím financování a škola město opustila. Dlouhodobě Soros například pracuje na zlepšení postavení Romů.

1 0
možnosti
OP

Váš blog mne přiměl k hledání dalších poznatků o Sorosovi, zdroj http://www.financnici.cz/george-soros#cv je z těch hodně zajímavých

1 1
možnosti
AM

A co jako? Prachy vládnou světu, to je snad jasné každému, ne? Teď v Americe uzákonili po neomezeném politickém sponzoringu i nerovnost na internetu, stránky za kterými stojí prachy budou mít přednost. Cílem je samozřejmě zajistit, aby vládli ti, které vyberou kapitalisté - do volební soutěže se zapojí jen ti, kteři budou kapitálu sloužit a veřejné mínění bude popostrkávat žádoucím směrem taky kapitál.

Soros je pohádkově bohatý, může si kupovat koho a co chce.

My nevyvolení máme jediné právo -- dělat, co se nám řekne.

Takový je svět.

1 3
možnosti
MD

.. tak alespon jeden normalni (problem objimajici) prispevek, to potesi.

1 0
možnosti
JS

Karl Popper, když už a jinak to je strašný blábol... Rv

9 1
možnosti
JT

idnes maže íčka za kdejaké jen mírně přisprostlé slovo a údajně nekorektní výroky, ale jazykově takovýto paskvil pustí? Sorose opravdu nemusím, ale takto odfláknutý text o něm zde opravdu zůstane, milý cenzore?

7 3
možnosti
IL

I30v86a18n29a 65L28a69n27c44e

15. 12. 2017 15:52

Bohuzel, to neni blabol. Tak se podivejte na porady, kdy se priznava, jak rok, kdy zabavoval zidovky majetek, byl jeho nejlepsim rokem. Atd. Otevete oci a take usi, jestli umite anglicky.

4 3
možnosti
  • Počet článků 394
  • Celková karma 22,04
  • Průměrná čtenost 958x
Listen to the wind,

IT TALKS.

Listen to the silence,

IT SPEAKS.

Listen to your heart,

IT KNOWS.

(Native American Proverb)

 

Seznam rubrik