Foto

Ivanko, je klidně možné, že se Vaše úvahy ohledně učitelky ubírají správným směrem, což by bylo smutné. Ale za skvělé považuji, že se Vaše vnučka ozvala. Co je neomluvitelné, to jsou správné odpovědi Vaší vnučky označené učitelkou za špatné. Jsem zvědavá, jak se to celé vyvine.

ŠM

ano, proč tu averzi mají odnášet děti,které za nic nemohou....

Foto

Když se to opakovalo po třetí, tak to nebyla náhoda, ale úmysl. V takovém případě je nutné se ozvat a to důrazně, jinak by jí ta učitelka mohla školu otrávit.

Vašek

Foto

S učiteli nejsou žerty Já jsem dneska za ty "zaujatosti" učitelů vděčná. Ať v sobě vnučka objeví vnitřní sílu

Foto

Tak to som si nemyslela, že i testy ide subjektívne hodnotiť, ako čítam tak áno. Tak dúfam, že sa to vyvinie v prospech vášho teenagera.

Foto

Být ženou, nevyměnil bych své ová ani za tisíc bodů.

IL

Ani moje snacha nechce, za to já jsem svoje -ová vyměnila

ŠM

ale paní Ivano, ono i v té zemi,kde zítra znamená včera, se nepřechyluje..správně je Alla Pugačeva, ne Pugačevová, Marfuška z Mrazíka také není Čurikovová,ale Inna Michajlovna Čurikova....

Foto

J25a35n 84S94v98a17t12e54k

7. 3. 2024 9:13

Paní Šárko, máte sice pravdu, že se v Rusku nepřidává -ová, nicméně si dovoluji poznamenat, že případný manžel Ally Pugačevy se jmenuje Pugačev a odtud je ono Pugačeva, čili nikoli -ová, ale -a se tam v Rusku přidává.

Nebo se snad jmenuje manžel Pugyčevy - Pugačeva?

Foto

Paní Ivano, i takové zdánlivě drobné nespravedlnosti páchané na dětech, dokážou zacloumat s jejich psychikou. Je dobře, že se s podporou rodiny brání.

IL

Syn prý napsal učitelce něco v tom smyslu, že se vnučka opravdu připravuje na testy a pokud se jí stane nespravedlnost, tak ztrácí motivaci. A že ona jako učitelka a on jako rodič, se společně budou snažit moji vnučku motivovat k lepším výsledkům. Díky za přečtení

Foto

Letos už budu mít taky školáčka vnuka, tak se těším co přijde, já to naštěstí budu regulovat jen z povzdálí, od toho budou hlavně rodiče

Foto

Ivanka, síce sme sa nikdy nevideli, ale myslím si, že keby si ty došla do tej školy, tak by sa začali diať veci.... vieš bez slov hovoriť aj nahlas. Vnučka (dcéra tvojho syna?) má aj tvoje gény.

IL

Vždycky je lepší řešit všechno v klidu. Jani, díky za čttení

  • Počet článků 394
  • Celková karma 22,04
  • Průměrná čtenost 958x
Listen to the wind,

IT TALKS.

Listen to the silence,

IT SPEAKS.

Listen to your heart,

IT KNOWS.

(Native American Proverb)

 

Seznam rubrik